Астролозите смятат, че октомври за някои зодии може да се превърне във вълшебен месец заради промените, които ще настъпят в живота им. Те ще трябва да научат много нови неща за себе си, а радостните събития ще покрият целия негатив.

Три зодии ще бъдат в списъка с късметлии, твърдят звездните специалисти. Това са Овен, Дева и Козирог.

Овен

Овенът ще мисли за семейство и деца. Те ще разберат, че не са им обърнали достатъчно внимание и ще се опитат да поправят ситуацията.

Навикът да се преминава от думи към действия ще даде плод и у дома Овните много скоро ще се насладят на комфорт и грижи - така техните близки ще оценят усилията им.

В професионалната сфера огненият знак ще може да се справи с дребни трудности. Може би ще се появи нов проект, който ще ги заинтересува. Следователно работата върху него напълно ще улови Овен, а творческите способности ще помогнат да го направите ярък. В резултат на това, дори и да не бъдат повишени, успехът и финансовата печалба ще бъдат включени в списъка на заслугите.

Дева

Работохолиците Деви отново ще усетят прилив на сили. Те изведнъж ще се почувстват млади и много активни. В резултат на това ще се появят много идеи, заради които те ще запретнат ръкави и ще се заемат.

През октомври разнообразието ще е на дневен ред за земния знак, така че определено няма да скучаят.

И в личния им живот ще цари приятно спокойствие, което Девите ще разнообразят с домакински задължения. Някои от тях може да се интересуват от готвене или дърворезба. При всички случаи месецът ще е много хармоничен, обещават астролозите. 

Козирог

Кардиналният земен знак ще разчита на интуицията си. И тя няма да ви подведе, като посочи пътя към безпогрешно решение на проблемите. Финансовите въпроси ще се решават като по часовник, поради което представителите на знака няма да се налага да си блъскат мозъка откъде да вземат пари за това или онова.

В областта на личния живот Козирозите могат да разчитат на семейна подкрепа. През октомври ще успеят да постигнат пълно разбирателство с близките си и да си уредят кратка ваканция далеч от дома.