Бъдеща булка разказа за ужасното предложение за брак, което е получила от своя дългогодишен приятел. Историята си тя споделя в социалната мрежа "Редит". Постъпката на мъжа била толкова грозна, че случката за малко да раздели младото семейство.

Независимо от всичко момичето се съгласява да се омъжи за избраника си. Потресени от споделеното, много коментиращи от своя страна не се двоумят и я съветват да промени бързо решението си.

Разказът си жената започва с това, че със своя приятел са заедно от цели шест години. Двамата имат малко детенце и живеят заедно. Няколко дни преди това, тя е имало жесток спор със своята половинка. По време на кавгата, най-неочаквано, мъжът хвърлил по нея кутийка за пръстен и я помолил да я отвори.

Шаферка от Англия изпрати холограмата си за сватба в Канада

“Не го направих, защото той беше ядосан. Но още в този момент случилото се беляза годежа ни”, разказва тя.

На следващия ден намерила злополучната кутия, докато се приготвяла да влезе в банята. Нейният партньор отново я помолил да отвори подхвърления дар. Тя решила да го послуша, но вътре нямало абсолютно нищо. На това мъжът просто отговорил: “Да, празна кутийка”, а поведението му станало още по-странно, дори налудничево - той десетки пъти отворил и затворил кутията.

От ситуацията момичето се разстроило още повече и влязло в банята. Тя споделя, че никога не е мислила как дългоочакваното предложение може да бъде провалено по подобен грозен начин.

Дори тогава обаче, приятелят й не я оставил намира. Той влязъл след нея в помещението и коленичил до нея с думите: “Мислиш, че е празна? Наслади се на душа.” Тези думи за успокоение изобщо не помогнали, а нашата жената се разстроила още повече.

Булка видя бъдещия си съпруг с очила и отмени сватбата

Излизайки от банята, тя се отправила към спалнята, за да се облече. Нейният син плачел на леглото и майка му решила да го накърми. В този момент в стаята влетял бащата, който легнал до нея, като в ръцете си държал прословутата кутийка, като отново започнал да я отваря и затваря многократно. О, чудо! Изведнъж вътре се показал годежен пръстен.

“Синът ми реве, мъжът ми лежи до мен и ме пита дали ще се омъжа за него, без дори да се сети да коленичи”, разказва тя.

В края на краищата измъченото момиче отговорило с “Да”, въпреки нелепата ситуация. Тя отдавна мечтаела двамата да сключат брак, защото обичала силно бащата на детето си. Бъдещата булка не отрича, че предложението е разбило сърцето й и ще го запомни завинаги, но единствено с тъга.

Превод: GlasNews.bg.