Бразилец, известен като модерният Нострадамус, предупреди за предстояща ядрена война.

Пророкът Атос Саломе е от Дивинополис твърди, че е предсказал Covid-19, смъртта на кралица Елизабет II и дори числата за опита на Илон Мъск да купи Twitter.

Атос дори твърди, че е предсказал как роботите ще оставят хората без работа още преди милиардерът да разкрие своите роботи „Оптимус“.

Но сред по-зловещите твърдения на 36-годишния мъж е смразяващата информация, че Третата световна война вече е започнала.

Отхвърляйки обвиненията, че е нищо друго освен шарлатанин, Атос каза пред Daily Star: „Не се смятам за гадател, не вярвам в това. Науката започна да доказва, че уменията ми са реални, преди няколко месеца моят списък с прогнози и аз преминахме през технически анализ и никакви трикове не бяха доказани.“

Предсказанията на Нострадамус за 2023 г.: Градът със седем хълма ще бъде разрушен

„На 12-годишна възраст осъзнах, че съм различен от другите хора, с по-голяма чувствителност да усещам, чувам и говоря за събития, върху които нямах контрол. Понякога се съмнявах, като казвах неща, които едва ли ще се случат, но се сбъдваха за кратко време,“ споделя той.

Атос твърди, че цифрите са предсказали провал на покупката на Twitter от Илон Мъск, тъй като е предложил да го купи на 22 април за 44 милиарда долара в допълнение към частния му самолет, за който се твърди, че струва 66 милиона долара.

В своите прогнози за 2022 г., написани на 28 март 2021 г., Атос каза, че ще има фатално срутване на трибуни, което се случи през юли на корида в Толима, Колумбия, където бяха убити шестима души.

„Прогнозата за замяната на човешката работа с роботи ще се сбъдне с робота  на Илон Мъск, планиран за пускане на пазара на 30 септември“, каза Атос.

„В моя списък също пишеше, че кралица Елизабет II ще умре и че през 2022 г. ще започне Третата световна война.

Войната започна, когато Covid се превърна в пандемия в света. Това беше потвърдено след инвазията на Русия в Украйна и стана реалност след супер развитието на технологиите,“ каза още той.

Превод: GlasNews.bg