Потребителите на социалните мрежи направо нападнаха скъпата яхта на Роман Абрамович заради ефектни снимки.

Туристите в Турция се възползват от момента, когато голямата яхта на руския милиардер Eclipse е акостирала на пристанището и правят множество снимки.

Медиите обърнаха внимание на флашмоба сред потребителите на социалните мрежи.

Instagram (призната за екстремистка социална мрежа в Руската федерация и забранена) има много снимки на туристи на фона на яхтата на Абрамович.

 

Почиващите се опитват да се докоснат до луксозния живот и да се снимат до Eclipse, който е построен през 2009 г.

Снимки на туристи на фона на скъпата яхта на Абрамович изпълниха мрежата

Тогава корабът е създаден по специална поръчка от Абрамович. В онези години яхтата се превръща в най-големия частен плавателен съд в света.

Снимки на туристи на фона на скъпата яхта на Абрамович изпълниха мрежата

„Туристите в турския курорт Мармарис имат ново забавление - снимка на фона на яхтата на Роман Абрамович Eclipse. Да, яхтата все още го чака и чака собственика от преговори в Истанбул - и според слуховете, търгувайки с ФК Бешикташ, трябва да замените нещо в палубата на Челси“, пишат в канала на Telegram Antiglyanets.

А в канала на Telegram „Само за никого“ се съобщава, че на друга яхта – 115-метровата Pelorus – Абрамович просто не успя да акостира в Санкт Петербург.

Корабът беше оставен на Английската променад, до крайцера Aurora.

„Тогава също снимането продължи денонощно. Затъмнението, разбира се, ще бъде по-рязко. Някога неговите 162 метра дори не се побираха в пристанището на Лазурка. Дълго време тя беше най-голямата яхта в света, пишат в мрежата.

Припомняме, че по това време, докато туристите атакуваха яхтата, Абрамович участва в руско-украинските преговори в Истанбул.

Абрамович даде на Путин бележка от Зеленски. Какво ли пише в нея?

Американското разузнаване: Не е имало отравяне на Абрамович!