Млад инфлуенсър завари суперколата си в окаяно състояние. 20-годишният Ясим Хан, който направил състоянието с крипто търговия, намерил своето Audi R8 нашарено с графити. Колата била оставена за през нощта в Манчестър, докато Ясим бил на среща. Когато се завърнал, открил цялата кола надраскана с черен спрей.

Вандалщината била извършена в центъра на града.

“Изобщо не помислих, къде съм паркирал. Когато се върнах следващия следобед и стигнах до колата, открих че е изцяло вандализирана. Реших че извършителят е някой, който ме познава”, разказва той.

Хан споделя пред The Sun, че няма явни врагове. “Много хора просто не могат да приемат, че някой млад се справя добре. Имам суперкола на 20 години, не могат да приемат това”, допълва той.

Момиче отиде на концерт, джамбази "разкостиха" колата ѝ СНИМКИ

Суперченгета със суперколи! Автопаркът на полицията в Дубай в СНИМКИ

Един от графитите по автомобила нарича младия мъж “девственик”, а друг го вини в това, че се “перчи”. По купето били изписани и различни обиди. Хан откарал колата към автомивка, но боята не изчезнала. Сега вероятно ще му се наложи да я пребоядиса или да я облепи с фолио.

Ясим не е съкрушен от щетите и обяснява, че вандалщината не го е трогнала особено. “Не е голяма загуба, печеля от £6000 до £7000, докато спя”, казва той.

Хан е известен инфлуенсър, който има цели 80 000 последователи в ТикТок. Клиповете му имат и милиони гледания в останалите социални мрежи. Ясим предупреждава, че популярността в Интернет може да “сложи мишена” на гърба на всеки, особено ако е придружена със успех и пари.

10-годишният син на Бен Афлек блъсна Ламборгини ВИДЕО+СНИМКИ

Превод: GlasNews.bg