Астролозите обявиха кои са зодиакалните знаци, които имат мощна енергия. Техният източник е неизчерпаем, а силата на влияние върху другите е невероятна.
 
Ето какво смята астрологът Olga Stella за знаците на зодиака с най-силна енергия.

Овен

Овенът е категоричен лидер сред зодиите с най-силна енергия. Неговият източник е неизчерпаем, а силата му да влияе на другите е невероятна. Трябва обаче да можете да се справите с такъв мощен инструмент, в противен случай той се превръща от съзидателен в разрушителен. За щастие Овните успяват да държат потока си под контрол в повечето случаи.

Лъв

Друга зодия с мощна енергия, Лъвът, се различава от Овена по това, че е по-фокусиран върху себе си и по-малко върху външния свят. Лъвовете използват всички вътрешни ресурси за собствена изгода, изграждайки защита от негативизъм и поддържайки решителност, здрав егоизъм и активност. Лъвът не вреди на никого с енергията си, но не я споделя с никого, харчейки всичко за себе си.

Стрелец

Стрелецът има много позитивна и творческа енергия, която буквално е в разгара си. Тази зодия винаги е щастлива да сподели силните си страни и вдъхновение с другите, така че около нея много често се събират онези, на които им липсва енергийно зареждане, което понякога се превръща в истински паразитизъм, така че щедрият Стрелец трябва да бъде нащрек.