Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър са имали привличане по време на снимките на хитовия сериал "Приятели". Признанието дойде в специалния нов епизод на ситкома, който се излъчи по HBO Max вчера.

Той бе заснет и излъчен 17 години след края му и десет години в ефир. След десет години в ефир и 17 години след края му. Оказа се,че  романтичната връзка на приливи и отливи между героите Рос Гелар и Рейчъл Грийн не е била само пред камерите.

Актьорите разказаха, че първата им целувка всъщност била първата целувка на героите им пред камера през 1995 г.

"Помня как веднъж казах на Дейвид, че ще е ужасно, ако първата ни целувка всъщност е по националната телевизия. А така и стана! За първи път се целунахме в онова кафене", казва Анистън в специалното издание на ситкома.

"Насочихме цялото обожание и любов един към друг в Рос и Рейчъл", добави тя.

Страстната целувка в кафене "Central Perk" във втори сезон се смята за един от знаковите моменти в шоуто, приключило през 2004 г., след като двамата герои най-сетне се събират като двойка.

Шуимър и Анистън казват, че взаимното им привличане продължило през първите две години, прекарани на снимачната площадка, пише БТА. Те обаче така и не станали двойка извън нея, защото и двамата имали други връзки.