Последните дни на май могат да бъдат опасен период за някои зодии. Астрологът Анджела Пърл разказа кой трябва да внимава повече до края на този месец и с какво точно.

Лъв

Лъвовете трябва да бъдат максимално внимателни във финансовия сектор през следващите две седмици. Звездите предупреждават за възможни неочаквани разходи, загуби или неуспешни инвестиции. Не са изключени загуби поради измама или лична небрежност при подписване на договори. Опитайте се внимателно да проучите всички документи и не разчитайте само на устни обещания. Въздържайте се от рискови инвестиции и големи покупки, освен ако не са спешно необходими. Сега е неблагоприятно време за спекулации и приключения, Лъвове. По-добре е да изчакате по-стабилен период.

Водолей

През май е жизненоважно за Водолеите да контролират поведението си на работното място. Възможни са търкания с колеги или началници поради упоритост, прекомерна прямота или разногласия по работни въпроси. Пазете се от конфликти, кавги и разправии на професионална основа. Те могат значително да навредят на вашата кариера и репутация. Опитайте се да сдържате емоциите си, проявете мъдрост и дипломатичност. Не влизайте в открита конфронтация с влиятелни хора в организацията. Сега не е най-подходящото време за Водолеите да сменят работа или позиция. Всичко има своето време - бъдете търпеливи и скоро всичко ще се получи.

Риби

За Рибите последните седмици на май могат да бъдат помрачени от конфликти в личните отношения. Увеличава се рискът от кавги с половинката и близки роднини. Причините може да са ежедневни дреболии, финансови разногласия или ревност. Възможно е да има разногласия с приятели на базата на амбиции или различни житейски приоритети. Опитайте се да запазите спокойствие и да правите взаимни отстъпки, Риби. Избягвайте критики към близките и резки изказвания, които могат да отблъснат любимия човек. Не забравяйте, че този труден период скоро ще премине.