Използваме интернет, за да общуваме и да поддържаме връзка с приятелите, семейството и колегите си. Но освен тази им роля разричните социални мрежи са незаменими и в търсенето на забавления. като решаването на гатанки и тестове се оказва интересен начин да запълним свободното си време, а и да изпълним различни предизвикателства. Такава задача, придобила популярност, се отърси отговор на въпроса: Можете ли да намерите силуета на котката?

Това е днешното предизвикателство, което ви отправяме. На илюстриранаkа картинка с анимационен образ на жена има и силует на обичания домашен любимец. Ще успеете ли да го откриете?

Тест: Коя е майката на детето? СНИМКА

Загадката се разпространява в Twitter и Instagram, а потребителите, опитали да намерят писаната, изглежда имат различен успех в стправянето със задачата. Докато някои твърдят, че е твърде лесно да се намери животното, други твърдят, че е твърде трудно и дори глупаво занимание.

На пръв поглед изглежда, че няма къде да се открие образа, но услужливи потребители на мрежата споделят и решението на загадката.

В картината скритият силует на котката може да се види само чрез завъртане на изображението на 90 градуса. Тогава става ясно, че между ръката на жената и завесата над нея авторът е вмъкнал силуета на писаната.

Оптична илюзия побърка целия свят! Ще успеете ли да я разгадаете?