Този мисловен пъзел е забавен начин да тествате нивото си на интелигентност въз основа на решението, което вземате. При тези типове IQ пъзели трябва внимателно да анализирате проблема и да стигнете до отговора, като използвате своите аналитични и логически умения за разсъждение. Трябва да мислите креативно, за да стигнете до решението, тъй като отговорът няма да е точно пред вас. И така, трябва да идентифицирате истинската майка на детето на снимката.

На изображението можете да видите, че има две дами в една стая, които седят една срещу друга, докато малко момче си играе на пода. Само една от дамите обаче е истинската майка на детето. Пъзелът предизвиква зрителите да открият дамата, която е истинската майка.

Трябва да разгледате изображението много внимателно, преди да отговорите на този пъзел, тъй като отговорът не е толкова прост, колкото си мислите. Предупреждаваме, че отговорите на тази главоблъсканица са дадени точно под въпроса, така че се уверете, че не скролвате твърде надолу и не мамите!

Ако се вгледате внимателно в седналата поза на дамите и хлапето, тогава ще можете да идентифицирате истинската майка. Седналата от лявата страна, отразява естественото желание на майката да защити детето си. Позата на жената вляво е защитна, леко приведена напред. Това е верният отговор.

Превод: GlasNews.bg