Мистериозен мъж, който твърди, че ще бъде последният човек на Земята, отново изненада феновете. Той се опита да докаже, че е "пътешественик във времето". Мъжът сподели новото си видео в TikTok, което успя да стане вирусно.

Човек на име Хавиер, който твърди, че е успял да пътува до 2027 г., се показа как кара по празна улица в Lamborghini.

Мъжът за първи път придоби широка слава през 2021 г., като заяви, че е бил пренесен шест години в бъдещето, където откри, че очевидно е единственият оцелял човек в света. Оттогава той споделя видеоклипове от своите скитания из столиците като предполагаемо доказателство за своята теория.

Много от видеоклиповете на Хавиер го показват как върви през туристически атракции, като Колизеума в Рим, Италия, или през пусти летища, като Маракеш, Мароко. Човекът никъде не среща хора. Сега той реши да предостави доказателства по различен начин. В няколко скорошни видеоклипа той беше видян да кара луксозен автомобил по тихи улици.

@unicosobreviviente Respuesta a @♡Luis Salgado♧ #unicosobreviviente ♬ Dance You Outta My Head - Cat Janice

Мъжът показва пътя. Оказва се празна улица с коли, паркирани отстрани на пътя. До него или към него не е имало пешеходци или автомобили.

Потребителите на TikTok все още са разделени относно това дали видеоклиповете са доказателство, че човекът е този, за когото се представя.

„Колко дни оставате там?“, „Ако сте само там, отидете до супермаркета и вземете всичко безплатно“, „Но как бихте могли да останете в 2027 г., тогава защо пише, че видеото е качено през 2024?“, пишат хората в коментарите.

Блогърът публикува редица видеоклипове за т.нар. посещения в бъдещето. Във видеоклиповете си той се показва в супермаркети и по пътищата, както и на футболни стадиони и близо до забележителности в Европа, където няма хора. Неговият акаунт в TikTok, @unicosobreviviente, което се превежда като „единствен оцелял“, има повече от 8,2 милиона последователи.