Известният астролог Тамара Глоба каза какво да очакват представителите на различните зодиакални знаци от месец май до края на 2024 г. Според специалиста този период ще донесе благоприятни възможности и промени във всички съзвездия.

Четири зодии обаче ще имат невероятен късмет и Съдбата е подготвила благоприятни събития за тях.

Телецът, който се стреми към нещо ново, ще има невероятен късмет през втората половина на 2024 г. Астрологът Тамара Глоба отбелязва, че ако човек инвестира в нещо и активно работи върху нещо и се труди за това, тогава през този период ще дойде време за реализиране на неговите желания.

Такива представители на този знак ще получат възход и обществена подкрепа и ще могат да се издигнат до големи висоти.

Втората половина на годината е най-подходяща за реализиране на интелектуални проекти. Телецът може да очаква да срещне нови бизнес партньори и да изпита значително увеличение на доходите.

Енергията на втората половина на 2024 г. ще благоприятства Близнаците. За представителите на тази зодия ще настъпи време на неочаквани перспективи и възможности.

Още от края на май се очаква приток на благоприятна енергия, която ще помогне при изпълнението на смели начинания.

Бизнес партньорите ще бъдат привлечени от таланта на Близнаци и ще бъдат „заразени“ с техните идеи, благодарение на което има голям шанс да получат инвестиции за своите проекти.

Подем в кариерата се очаква за Стрелците през втората половина на 2024 г. Представителите на тази зодия ще имат нови колеги, а началниците им ще забележат професионалните им успехи.

Времето е подходящо за установяване на романтични връзки и създаване на семейство. Възможен е брак. Ще се появят надеждни бизнес партньори и верни приятели.

През есента се препоръчва да спестявате пари и да не ги харчите в ненужни разходи.

Водолеите ще преживеят прилив на популярност и успех през втората половина на 2024 г. Времето е подходящо за себереализация и стартиране на нови проекти. Помощ ще дойде от роднини и приятели. Очакват се обещаващи връзки в романтичната сфера.

Дългите пътувания ще бъдат интересни и полезни.

Периодът до края на годината ще бъде изпълнен с енергия и сила, така че е препоръчително да се заемете с всичко ново и да не пропускате възможности.