Потребители на социалните медии призоваха булка да се разведе със съпруга си, защото носел „грозни“ Crocs сандали в деня на сватбата им. Съответната снимка беше споделена в популярния форум Reddit от потребител с никнейм @cup_1337.

Сватбеният етикет се разви през последните години, тъй като все повече хора се откъсват от традицията и добавят малко индивидуалност към своите тоалети. Много хора обаче осъдиха мъжа за избора му на гардероб, но имаше и такива, които се впуснаха в негова защита.

Младоженецът напълно наруши всички правила, като се отказа от чифт обикновени обувки в полза на известните Crocs сандали и това бързо раздели потребителите в социалните медии.

„Представете си, че се приготвяте в продължение на три часа и вашият годеник се появява с Crocs“, коментира потребител на форума към снимката.

Булката, шаферката, младоженецът облече Crocs, развод след сватбата, призова да напусне съпруга си, смешни неща на сватбата,Цял екран
Мъжът носи удобни обувки на сватбата Снимка: Reddit

Снимката предизвика голям фурор. Много хора започнаха да осъждат избора на мъжа. Някои дори посъветваха булката да напусне младоженеца.

„Проклети грозни Crocs“, „Дано това е вътрешна шега между тях и тя също носи Crocs“, „Оставете го“, „Разведете се с него“, пишат недоволни форумци.

Имаше обаче и такива, които се обявиха в защита на мъжа. Пишат, че човекът може да има нараняване на крака или проблем с крака, който му пречи да носи „правилните обувки“.