Известният астролог Василиса Володина заявява, че всички знаци на Зодиака ги очакват неясни времена през втората половина на месец април.

От една страна, през април ще има много светлина и топлина, от друга страна, късметът този месец ще се редува с неуспехи, така че трябва да се подготвите. Слънчевото затъмнение е зад гърба ни, но влиянието му върху зодиакалния кръг ще продължи до края на месеца.

Три знака от Зодиака обаче, според астролога, ще избегнат априлската люлка. Тези щастливци, които ги чака само радост, са Близнаци, Лъв и Водолей.

Близнаци

Нека колегите и ръководството си мислят каквото си искат в средата на месец април, но до края му ще бъдат уверени, че Близнаците са най-ценните служители, които лесно могат да разрешат всеки конфликт и да се споразумеят с труден клиент.

Володина вярва, че вторият месец на пролетта ще бъде съдбоносен за въздушния знак и подкрепата на тези, които са наблизо, ще бъде важна за него. „Много ще зависи от активността на хората около вас“, казва Володина. Знакът трябва да очаква промени в плановете, но не трябва да се упреквате за това. Просто е такова време.

Лъв

За огнения знак основното време през април ще бъде от 10 до 20 число. Володина предсказва, че знакът ще бъде изправен пред голям натиск в работата, неразбиране от другите и забавяне на инициативите.

Но символът на април е люлка, така че в последната десетдневка на месеца Лъвовете ще могат да ободрят духа си. Проблемите, чието разрешаване трябваше да отнеме месеци, ще бъдат издухани от пролетния бриз. И наблизо ще има любими хора, които ще диктуват романтично настроение. Затова астрологът съветва Лъвовете да не падат духом. Всичко ще бъде наред.

Водолей

Цялата година, а не само април, е важна за Водолеите. Звездният експерт вярва, че хората, които отдавна мечтаят да сменят местожителството си, ще могат да направят това. Ако Водолеите са започнали ремонт на къщата, те са го направили правилно, това е важно и необходимо.

Можете буквално да направите всичко: да си купите къща, да смените работата си, да обновите социалния си кръг. Единственото нещо, което Володина не съветва, е да купите нещо, без да изучите подробностите. Те ще ви позволят да не сгрешите с избора. Важно е всичко да се изучава и проверява внимателно, напомня астрологът.