Малко бебе носи знака на любовта на телцето си. Джорджия, която е родена на 22 февруари 2022 година, има бенка, която е с формата на сърце. А за да се види не е необходимо набито око.

Нейните родители споделят, че били изключително изненадани от символа, с който се появила дъщеричката им. Семейство Уелш живеят в Стоук на Трент, Великобритания.

Те открили необичайния знак на коремчето на Джорджия малко след като се родила. Тогава медиците им казали, че с времето “сърчицето” ще изчезна.  Само след седмица младата дама ще празнува първия си рожден ден, но още носи необичайния знак.

Как да привлечем късмет, любов и пари през новата 2023 г.

“Знаехме, че очакваме момиче, а медиците останаха изненадани, когато видяха червеното родилно петно. Когато се роди беше по-малко, но с перфекна форма”, разказва майката на детето.

Малката Джорджия растяла, а с нея и сърчицето на корема ѝ. “Докторите мислеха, че ще избледнее, но досега не се е случило”, допълва Уелш.

Психолози казаха защо Tinder е най-лошото място за намиране на любов

Родилните петна са пигментни петна по кожата, които се появяват с раждането или скоро след това. Те се срещат изключително често, като рядко изискват медицинска намеса. Някои от тях се лекуват, ако съществува риск за здравето.

“Обожаваме нашето февруарско момиченце и нейния уникален беблег на любовта”, заключават родителите на Джорджия.

Превод: GlasNews.bg