Умен нов пъзел предизвиква хората да забележат кон без опашка само за 5 секунди. 

Игрите и пъзелите за тренировка на мозъка са чудесни за подобряване на паметта и концентрацията. Като отделяте време за решаване на интересни тестове и задачи, можете да превключите вниманието си и да принудите мозъка си да работи по различен начин. Пъзелите ни учат как очите и мозъкът трябва да работят заедно, за да можете винаги да виждате фините детайли.

На пръв поглед изображението от списание Jagran Josh може да изглежда сложно, пише The Mirror. Има толкова много коне на снимката, че очите ти се разхождат и не знаеш къде да погледнеш. Вашата задача се усложнява от факта, че имате само 5 секунди, за да я изпълните, за да намерите животното без опашка.

Бърз съвет за спестяване на време е да разделите изображението на управляеми секции. Колоните или редовете трябва да ви помогнат да намерите коня без опашка.

Визуален пъзел, пъзел, игра, тест, задача, сложен пъзел, кон без опашка, перфектна визия, визияЦял екран
Опитайте се да намерите кон без опашка Снимка: Джагран Джош

Най-вероятно този пъзел ще бъде истинско изпитание за вашите способности за наблюдение. Успяхте ли да намерите желаното животно през това време?

Поздравления, ако забележите кон без опашка, значи имате перфектно зрение и сте готови за такива изпитания. Ако имате нужда от правилния отговор, погледнете следната снимка.

Визуален пъзел, пъзел, игра, тест, задача, сложен пъзел, кон без опашка, перфектна визия, визияЦял екран
Правенето на тези упражнения може да помогне за предотвратяване на различни заболявания Снимка: Джагран Джош