Потребител на социалната мрежа Reddit твърди, че той и съпругата му са се оказали еднокръвни брат и сестра. Те разбрали за това, едва след като им се родили деца, твърди Daily Mirror.

Мъжът, който очевидно е живеел в САЩ, е осиновен като бебе. Преди осем години, по време на командировка в съседна държава, той се запознава с момиче, двамата се сближили до интимни отношения. Скоро той се преместил при нея, след като се договорил за смяна на работното място.

Чудо! Спасиха затрупани съпрузи след 107 часа

След раждането на най-малкия си син жената се нуждаела от бъбречна трансплантация. Никой от близките й роднини не бил подходящ за донор. Тогава съпругът решил да опита късмета си и да направи ДНК тест, за да се увери, че органите им са съвместими.

На следващия ден лекарите го уведомяват, че е идеалният донор. И тогава един от лекарите казал нещо за допълнително изследване поради резултатите от анализа на човешкия левкоцитен антиген. „Нищо не подозирах и се съгласих”, сподели съпругът.

Резултатите от допълнителни анализи показаха "ненормално висок процент на съвпадение". Лекарят обяснил на мъжа, че поради начина, по който се предава ДНК, гените на дете и родител могат да съвпадат до максимум 50 процента, но при братята и сестрите съвпадението на гените може да достигне 100 процента.

Асеновградчанка издирва млада двойка, изгубили флашка с ценни спомени СНИМКА

„Да, ние се оказахме близки роднини, не се шегувам. Не знам как да продължа. Разбирам колко неестествено е това, но тя е моя съпруга и имаме две деца”, разкри мъжът на какъв кръстопът е попаднало семейството.

Когато отчаяният мъж сподели историята в социалните мрежи, потребителите го успокоиха, информира Дарик. Повечето от тях казаха, че след като двойката вече има деца и те са здрави, тогава няма смисъл да разрушават брака.

По-рано беше съобщено за бременна британка, чийто съпруг се оказа неин роднина. Тя разбрала за това, когато отишла на уебсайт за генеалогия и открила, че имената на бабите им съвпадат.