На неочаквана гледка се натъкнаха шофьора край Добрич. Голямо прасе невъзмутимо се разхождало по пътя Победа - Добрич и дори душило спрели коли.

Ситуацията е споделено от очевидци в мрежата. Оказва се, че освен за дупки и движението по пътищата на страната трябва да внимаваме и за обикалящи животни. Подобен е един от изводите, които си вадят шегаджии в мрежата.

Други хора се притесняват за съдбата на "Прасчо", а някои виждат възможност в ситуацията. Цените на свинското не са ниски, предстоят празници, а на пътя се разхожда един от главните застрашени за традиционната трапеза на Коледа.

В този дух са и много от от коментарите под публикацията. Които са къде шеговити, къде сериозни. Други хора се притесняват, че прасето ще бъде откраднато.

Без съмнение, съдбата на животното не оставя потребителите на мрежата равнодушни. Вижте част от коментарите им:

 "Дано собствениците си го намерят, а не някой да злоупотреби и го прибере", пише Мирослава М.

"Няма страшно прасето е спасено. Поне за няколко дни", отбелязва шеговите Радомир Й

"Ах... Само, ако го бях видял навреме", пише Жельо Ж.

"Бягай Прасчо! Спасявай се...", гласи друг от коменатрите.

Животните по пътищата съвсем не са рядка гледка. Често водачи предупреждават останалите участници в движението за появата на коне и др. в групите за водачи в врежата. Подобен случай имаше и този петък, където на пътя край Пампорово бе изкочило цяло стадо коне.

 

Внимавайте край Пампорово. Освен сняг - има и коне СНИМКА

Снимки: Руслан Й.