Талисманът е много индивидуално нещо, което трябва да се избира внимателно и прецизно. Да изберете символа, който ви подхожда, който ще донесе късмет и защита, ще ви помогне вашата дата на раждане. 
 
Как да го изчислим?

Трябва да съберете деня, месеца и годината на вашето раждане, за да получите едноцифрено число - число от 1 до 9. Например 05/11/1991 е 1 + 1 + 5 + 1 + 9 + 9 + 1 = 27, а сега 2 + 7 = 9 - това е числото 9, на което ще съответства вашият амулет.

Декриптиране на изчисленията:

1.

За хората с номер едно като талисман са подходящи предмети с кръгла форма - това се отнася както за бижута, така и за всякакви други неща.

2.

За хора с такава фигура е подходящ талисман под формата на чифт или двоен предмет.

3.

Собственикът на такъв код ще побере нещо под формата на триъгълник, освен това равнобедрен. Гравирането на цифрата 3 също е добре дошло, защото е много здраво. Избягвайте червения цвят на талисмана.

4.

Изберете нещо с четири ъгъла, като куб/кутия, кръст или книга.

5.

Символите във формата на звезда са подходящи за хора с петица. Освен това цветовете със сини нюанси имат сила за тази фигура.

6.

Ако имате числото 6, имате нужда от талисман, който ще бъде много приятен на допир и също така трябва да се свързва с важен ден от живота ви.

7.

Хората с този код се нуждаят от нещо с числото седем: номер на кола или телефон, гравиране върху любимото им нещо.

8.

Вашият талисман трябва да е без остри ъгли. Имате най-голям избор от амулети за себе си - почти всичко, което искате да напълните със сила, ще ви помогне и защити.

9.

На хората с числото 9 носят късмет стайно растение или домашен любимец. Колкото повече се грижите за тях, толкова повече енергия ще дадат в отговор и така ще ви изпълнят.

Ще ви защитят и ще привлекат късмет - талисманите за зодиите за 2022 г.