Представителите на зодиакалния кръг ги очаква труден февруари, който вече започна и се усети. Февруари 2024 е месец на трансформация и големи промени, които винаги са съпроводени със загуби или най-малкото неочаквани промени в плановете. Подобна трансформация очаква почти всички зодии, но има и късметлии. Чудим се кой ще има късмет през тези няколко седмици.

Овен

Прогноза за кариера в Таро за февруари 2024 г. за ОвенЦял екран
Овните няма да имат най-добрите седмици по отношение на успех в кариерата. Внезапни промени, уволнение, смяна на работа, страхове. Време е да промените всичко или дори да започнете от нулата.

Телец

Прогноза за кариера в Таро за февруари 2024 г. за ТелецЦял екран
 

Телец, това е добра сделка за теб! Добри отношения с ръководството, радостта от общуването в екип или обещаващо партньорство, но ще трябва да защитавате позицията си пред някои конкуренти или съперници за позицията.

Близнаци

Прогноза за кариера в Таро за февруари 2024 г. за БлизнациЦял екран
 

Близнаци, очаква ви пауза в работните процеси. Може да се наложи да напуснете работата си и да я потърсите известно време или да изчакате нови предложения. Не е най-яркият месец за вас.

Рак

Прогноза за кариера в Таро за февруари 2024 г. за РакЦял екран
 

За Раците февруари 2024 г. ще бъде променлив с големи изненади. Възможно е да има конфликти с ръководството и невъзможност за самостоятелно вземане на решения. Накратко, изчакайте до март, за да вземете мерки.

Лъв

Прогноза за кариера в Таро през февруари 2024 г. за ЛъвЦял екран
 

Лъвовете ще се почувстват не на място. При многобройни опити да се държи ситуацията под контрол ще стане очевидно, че процесите стигат до задънена улица. Вярно е, че е възможен известен обрат, който най-накрая ще даде началото на развитието на висящата ситуация.

Дева

Прогноза за кариера в Таро за февруари 2024 г. за ДевитеЦял екран
 

Девите трябва да се пазят от кражба на успеха. Не всичко ще се получи по план, но все пак ще има победи! До края на месеца ви очакват промени. Една вълна ще ви подхване и ще ви отнесе към нови брегове.

Везни

Прогноза за кариера в Таро за февруари 2024 г. за ВезниЦял екран
 

Везните ще видят пробив в закъсалите проекти и работни процеси. Основното нещо е да не рекламирате късмета си и да се държите на разстояние от конкурентите. Може да дойде интересно предложение за работа, ако търсите.

Скорпион

Прогноза за кариера в Таро за февруари 2024 г. за СкорпионитеЦял екран
 

Скорпионите могат да имат значителни успехи в работата, но не са изключени конфликти с началниците или партньорите. Много може да се промени за кратко време: от победа до поражение. Трябва да се контролирате и да не се опитвате да оправяте нещата както с ръководството, така и с подчинените.

Прогноза за кариера в Таро за февруари 2024 г. за СтрелецЦял екран
 

Стрелците може да пропуснат добър шанс за пробив или повишение. Ще се увлечете твърде много от победителя и може да не забележите рязка промяна в ситуацията. Ключов акцент за вас е бдителността през февруари 2024 г. Бъдете внимателни и по отношение на това какво мислят околните за вас.

Козирог

Прогноза за кариера в Таро за февруари 2024 г. за КозирозиЦял екран
 

На Козирозите им предстои продуктивен месец. Ще бъдат на кон. Може да има осезаеми успехи по-рано от планираното. Вашите проекти могат да бъдат ефективно повлияни от приятели или роднини.

Водолей

Прогноза за кариера в Таро за февруари 2024 г. за ВодолейЦял екран
 

Водолеите ги очакват конфликти с обкръжението им. Ще трябва да избирате между това, което е правилно, и това, което е финансово изгодно. Най-вероятно месецът ще бъде труден, но в края на периода можете да очаквате подобрение на ситуацията.

Прогноза за кариера в Таро за февруари 2024 г. за РибиЦял екран
 

Рибите ще преживеят съдбовен успех. Освен това в началото на месеца нищо няма да допринесе за този успех и ще изглежда, че всичко е загубено и нищо не се получава. Всичко обаче ще се промени драматично, ще бъдете щастливи.