Темата за извънземните и средствата, с които те биха посещавали нашата планета, с десетилетия буди любопитството на хората по Земята.

Клипове в мрежата провокират допълнително любопитните, като засвидетелстват летящи обекти, обяснението за които не винаги може да се поместят в рамките на разумното.

Нека да видим няколко видеоклипа, които според авторите си заснемат космически технологии.

На първото видео виждаме НЛО с ромбоидна форма, което е заобиколено от множество светещи точки, които според някои са разузвателни дронове.

Случката е заснета в САЩ, щата Калифорния. Авторът на видеото случайно е вдигнал поглед и е бил изумен от видяното.

Изгревът и залезът са безсъмнено красиви гледки и будят вниманието на фотолюбителите. Авторът на следващото видео е един от тях. Той заснема залязващата Луна и в този момент камерата му уловя прелитащо пред нея НЛО. За секунди ясно може да видим неговите контури - то е с продълговата форма.

Няма шум от летящ самолет или ракета, няма следи от полет. Затова уфолозите смятат, че авторът на видеото е имал късмета да заснеме огромен извънземен кораб.

На следващото видео, може да видим летящи обекти, за които учените нямат логично обяснение. Те са с невероятни размери, многократно по-големи от Земята и периодично попадат в обективите на камерите, наблюдаващи нашата звезда.

Мистериозните НЛО-та, близо до Слънцето, имат твърде правилни форми - куб, ромб. Именно това е една от основните причини, поради които им се приписва "извънземен" произход.

В България уфолозите също откриват доказателства за съжествуването на НЛО. У нас най-много са светлините и горящите топки. И то най-често над столицата.

Тук е регистрирано например голямо огнено кълбо с искрящи в зелено, жълто и червено пламъци. Освен това няколко пъти в документите на ЦРУ се споменава и за необяснима светлина.

Галактиката ни може да е пълна с мъртви извънземни цивилизации

Кое е туй нещо, дето мяза... Слухове за НЛО разтрепериха цял Шумен

Уфолог засне НЛО, влизащо във вулкана Попокатепетъл СНИМКА