Само онези от вас, които не ползват TikTok, вероятно не знаят коя е Мегсън. Но ние ще ви кажем и на вас – профилът на Мегсън е един от най-яките, ярките, естествени и радващи окото в социалната мрежа. Просто защото на Мегсън грам не ѝ пука какво мислят хората, а прави всичко, за да се забавлява.

Ако не знаете коя е Мегсън, веднага ви казваме. Тя се казва Миглена Трендафилова и има над 460 хил. последователи в TikTok. Но за разлика от онези инфлуенсъри със същия брой последователи в Instagram, тя няма лъскав живот.

Всъщност Мегсън живее в пловдивското село Градина и работи в магазин за фураж.

Най-готиното е, че тя е истински, истински щастлива.

Мегсън обаче не се чувства известна. Тя се определя за един обикновен човек, който снима видеа. Известните, по нейните думи, са хората, които имат лъскав живот, пише vesti.bg. А нейният си бил съвсем обикновен. Въпреки това обаче Мегсън изключително много се радва, когато прочете в коментар, че е усмихнала нечий ден.

Знаете ли какво обединява поп-фолк певицата Андреа, Криско и Теа Минкова? Това е фактът, че TikTok-ърката има повече последователи от всеки от тях. С многото последователи обаче идват и повечето отговорности... или поне Мегсън сама така мисли.

А какво казва за хейтърите?

Такива под видеата ѝ не липсват, а хейтът най-често е свързан с килограмите ѝ. Миглена им напомня, че има огледала в дома си, но и допълва: „Това са хора, които се опитват да накарат друг човек да се чувства зле, а всъщност самите те са зле. Човек, който е щастлив, няма да тръгне да се занимава с такива неща“.

Всъщност преди да започне да снима видеа за TikTok на Мегсън истински ѝ е пукало за хейт коментарите. Но днес се възприема такава, каквато е. А на хейтърите им казва много просто – „като не ме харесвате, не ме гледайте“.