Според известния руски астролог Тамара Глоба месец май ще донесе със себе си енергията на собственика на този знак - Телец. Тази енергия се насочва към материалната природа и играе голяма роля в материалните връзки на Земята. Периодът ще бъде изпълнен с живот и възможности за развитие.

В същото време астрологът Тамара Глоба назовава следните числа като дни с повишена опасност през май 2024 г.: 2 май, първа половина, 4 май, вечер и нощ на 5 май, 6 май, първа половина, 10 май, 15:00, 16 май, 18 май, първа половина, 19 май вечер, 25 май вечер, 29 май. В тези дни се препоръчва да обърнете специално внимание на всичко, което се случва около вас.

Тамара Глоба отбелязва, че този период ще бъде белязан от щастливи промени в живота на три знака на Зодиака.

За родените под зодия Овен май ще донесе нови възможности. Това е периодът, в който представителите на съзвездието ще развият по-голяма активност. Ще се появят нови интересни срещи, хора, които ще избухнат в живота и ще разкрият перспективи за мнозина.

По това време много Овни ще се заемат с нови неща, интересни проекти, важни събития и пътувания. Приключенията ще донесат нови и интересни начала в няколко посоки едновременно. Ще има възможност за добри печалби, добри придобивания и развитие на нов бизнес.

Очакват се успехи в спорта и личните дела, интересни перспективи ще се отворят в края на месеца. Това са пътища, запознанства, обучение и приключения, които ще доведат нови хора от околната среда, търговски връзки и възможности.

За родените под знака на Рак май 2024 г. ще бъде период на приятелски проекти, реализирани заедно с приятелки и приятели. Интересни перспективи по отношение на творчеството и личния живот. Ще дойдат нови хора и стари познати, които ще донесат възможности за откриване на това, което е познато отдавна, но не е реализирано.

Хората, които станат покровители, ще осигурят възможност за напредък в бизнеса и възможност за интелектуално развитие. Ръководството ще ви насърчава да реализирате собствени проекти.

За родените под знака на Козирог май ще бъде период на любов, възможности за творческа и бизнес дейност, което ще донесе интересни интелектуални и творчески проекти.

Работата ще им доставя удоволствие, а ако представителите на тази зодия заминат на почивка, пътуването може да не бъде забравено, тъй като срещите през този период могат да донесат нова любов. Периодът е подходящ за зачеване или бременност.

Любимите ще се активират в този момент. В къщата ще има хора, които ще бъдат много мили. Очаква се фокус върху домакинските дела, насърчаване на децата, ремонт на дома или преместване, планиране на предстоящи ваканции.