Астролозите смятат, че втората половина на годината на Дървения дракон ще бъде значително различна от първата. Ако до юни всички знаци на Зодиака ще бъдат потопени в гъстотата на нещата и едва ли ще намерят време за почивка, то през втората половина на годината най-накрая ще могат да се отпуснат малко, като се възползват от предимствата на предишни решения.

Експертите от центъра ERANA смятат, че от юни годината ще промени настроението към по-положително, пише AiF. Много знаци ще се окажат на вълната на романтичните настроения. Техният характер, наклонности, хобита, среда могат да се променят, което започна през първата половина на годината.

Общият съвет за всички зодии е следният: трябва да се държите заедно, без да губите връзка с близките и семейството си. Точно това настроение ще ви позволи да се насладите максимално на всички подаръци на 2024 г., запазени за нейната втора половина. Както и преди, тези, които са успели да се адаптират към променящите се обстоятелства, ще яхнат вълната на успеха.

Сред онези, които ще имат особен късмет, експертите отбелязаха два знака. Всеки от тях се характеризира с желанието да не спира дотук, което Драконът много харесва. От юни животът на Лъв и Водолей ще бъде боядисан в ярки цветове, а обновлението ще донесе радост.

Лъв

Събитията през втората половина на годината за царя на Зодиака ще се развиват в зависимост от периода, в който е роден. Родените през юли и втората десетдневка на август може да се окажат изправени пред нови трудни задачи, така че с големи усилия ще трябва да запазят късмета си за себе си.

За родените в началото на август съдбата е подготвила по-лесен сценарий.

Есента ще донесе семейни новини на Лъвовете, в семейното огнище ще цари мир и спокойствие, тук знакът ще получи пълна подкрепа и утеха и ще може да натрупа сили, за да реализира многобройни планове в професионалната сфера.

В началото на лятото астролозите съветват да запазите хладнокръвие и да си припомните компромисите, които Лъвовете са майстори да правят. И декември ще се стори на много от тях най-добрият месец в годината: всички проблеми ще бъдат решени.

Водолей

Повечето от представителите на знака ще бъдат в хармония с другите през цялата година. Те не само ще укрепят връзката, но могат да я направят толкова положителна, че да накарат по-малко щастливите приятели да ревнуват.

През юни астролозите съветват да побързате с решаването на финансови въпроси, защото звездите ще помогнат за това в началото на лятото, стига звездите да са благосклонни. През лятото може да има актуализации на работа и Водолеите ще се окажат в центъра на събитията. Те ще отнемат много енергия и усилия.

Ще бъде възможно да се възстановят още през септември, така че следващия месец да могат да поемат изпълнението на нови проекти, в рамките на които ще възникнат нови връзки. Като цяло най-благополучното време на годината за знака ще бъде есента, когато кариерата ще върви напред, а замразените проблеми ще бъдат решени бързо и безболезнено.