Астролозите назоваха зодиакалните знаци, които трябва да се откажат от всички оплаквания и разочарования, както и да сключат мир с любимите си хора до края на този месец.
 
Ето кои са тези зодии според астролога Анджела Пърл:

Овен

Сега Овните са силно насърчавани да се освободят от оплакванията и разочарованията. Простете на онези, които са ви наранили и се освободете от тежкото бреме на негативните емоции. Това ще ви позволи да намерите вътрешен мир и хармония, отваряйки вратите към нови възможности, които ви очакват в близко бъдеще.

Близнаци

За Близнаците е важно да осъзнаят, че оплакванията в сърцето са тежко бреме през този период от време. Оставете недоволството си и си позволете да продължите напред с лекота и нова перспектива. Приемете минали ситуации като уроци и се фокусирайте върху личния си растеж и развитие.

Рак

Раците трябва да помнят, че негодуванието и гневът са токсични за собствения им вътрешен свят. Позволете си да се освободите от негативните емоции, приемете минали събития като неразделна част от живота и се научете да се учите от всяка ситуация. Освободете се от оплакванията и си позволете да бъдете щастливи в този момент, така че настроението ви ще се подобри значително.