Астролози смятат, че последните три дни на март може да донесат финансови изненади на някои зодии.

Някои ще трябва да се потопят във финансова нестабилност, други трябва да спестят разходи за по-късно, а трети, включително три знака на Зодиака, напротив, трябва да очакват неочаквани печалби.

В края на месеца Лъвовете, Везните и Стрелците ще могат да получат неочаквани бонуси, наследства и други парични бонуси. Звездите ще им изпращат примамливи предложения, които зодиите ще могат да разберат, използвайки не само главите си, но и интуицията си.

Лъв

Кралете на Зодиака ще бъдат изправени пред неочаквани предложения за нова работа, чието заплащане ще бъде много по-високо от предишната. Друг вариант е нов източник за получаване на пари, който може да се появи във връзка с хобито на Лъвовете.

Основният съвет, който астролозите дават на знака, е да не забравя за близките си, когато преследва финансови стремежи. И почивката, от която Лъвовете ще се нуждаят след напрегнатия месец. Ако се грижат за здравето си, март ще завърши добре.

Везни

Последните дни на март ще бъдат трудни за знака, не защото няма да има пари, а заради избора, който Везните ще трябва да направят и за който може да не са готови.

Ще получат предложение за нова работа, което ще доведе до промяна в дейността. Но на старото си място доходите на Везните не са лоши и ще им бъде трудно да се откажат от обичайното си ниво на заплата.

От друга страна, астролозите съветват да включите шестото си чувство, то може да подскаже правилния избор. Или попитайте близките си за съвет. След като претегли всички плюсове и минуси, знакът ще разбере какво наистина иска.

Стрелец

Стрелците, чиято работа е свързана с творчество, трябва да очакват финансов успех, неочаквани печалби и израстване в кариерата. Звездите са подготвили изненада за знака, която ще изненада дори близките на знака. Изведнъж Стрелците ще имат в ръцете си голяма сума, която могат да похарчат за голяма покупка.

Съветът на астролозите за огнен знак е следният: не доверявайте плановете си на непознати и се вслушвайте в съветите на други хора само ако те съвпадат със собствените стремежи на знака. Този път благосъстоянието ще зависи от самите Стрелци.