Астролозите казаха кои са знаците на Зодиака, които ще имат късмет в личния си живот до края на този месец - възможни са романтични срещи, изненади, срещи, както и нови етапи в отношенията.
 
Есента тази година може да бъде истинско романтично приключение за някои зодии. Астрологът Анджела Пърл каза за кого ще бъдат успешни следващите месеци в личния живот.

Лъв

Лъвовете ще имат късмет в любовта до края на месеца. Техният чар и самочувствие ще привлекат вниманието на потенциалните партньори, а тяхната щедрост и грижа ще ги направят незабравими в очите на близките им. Лъвовете най-накрая ще могат да разрешат всички конфликти и да постигнат специална хармония в отношенията.

Скорпион

Скорпионите ще имат късмет в любовта до края на месеца благодарение на своята страстна и енергична природа. Те ще бъдат пълни с идеи и жажда за нови преживявания, което ще ги направи невероятно привлекателни за партньорите. Самотните Скорпиони ще могат да срещнат човек, който ще събуди у тях отдавна забравени чувства. А ако сте във връзка, ви очакват невероятни изненади от партньора ви.

Риби

През последните дни от месеца Рибите ще бъдат на върха на любовния си късмет. Ще имате възможност да създадете интригуващи и дълбоки взаимоотношения с тези, които споделят вашата чувственост и амбиции. Рибите са готови да се потопят в най-дълбоките емоции и да се отворят към своите партньори, което ще направи връзките ви по-силни и по-стабилни. Ако сте във връзка от дълго време, тогава е възможен преход към нов етап през следващите седмици.