Подготовката за сватбата може да бъде истинско влакче от нерви, стрес и вълнение. Една булка знае това твърде добре - но за съжаление големият ѝ ден е бил провален предната вечер от шокиращо разкритие.

Булката Кейси отброяваше дните до сватбата с партньора си от шест години, Алекс.

Кейси се наслаждаваше на последната вечер на неженения си живот на питие с приятели, когато телефонът ѝ започва да звъни.

Бъдещата булка е очаквала текст, изпълнен с пожелания и поздравления, но това, което е щяла да прочете, е променило всичко.

Съобщението, изпратено от произволен номер, е изпълнено с поредица от екранни снимки, които гласят: "Не бих се омъжила за него. А ти?"

Скрийншотовете разкриват сърцераздирателни послания, като например: "Този уикенд. Ти и аз. Горещи неща. Очаквам най-доброто."

Друго послание гласи: "Не мога да се съглася с теб: "Тялото ти е невероятно. И ти знаеш как да го използваш. Бих искал моята приятелка да има и половината от уменията, които имаш ти." А трето: "Толкова ми липсваш. Не мога да спра да мисля за теб. Никога досега не съм имал такава връзка".

Разбираемо е, че шокираната Кейси се разплаква.

Пред изданието Body+Soul тя казва: "Момичетата ми го замисляха всякакъв вид наказание. Настояваха да му се обадя незабавно и да отменя сватбата."

Тя продължава: "Но аз обичах Алекс. Исках да се омъжа за Алекс утре. Бях твърде шокирана и тъжна, за да се ядосам. Не му се обадих.

"В крайна сметка се опитахме да си легнем. Не съм спала и миг и когато най-накрая се разсъмна, събудих момичетата и им казах решението си - щях да продължа със сватбата, както се очакваше, и да го разоблича пред приятелите и семейството."

В големия ден Кейси откровено споделя с гостите: "Изглежда, че Алекс не е този, за когото го мислех. Обичам всички вас и колкото и да е ужасно, се радвам, че всички сте тук.

"Днес няма да има сватбено тържество, а вместо това ще празнуваме честността, намирането на истинската любов и следването на сърцето, дори когато то боли."

Младоженецът неловко напуска църквата, "а шаферът му върви след него".

Въпреки че е с разбито сърце, Кейси извлича максимума от големия ден и заключава: "Със сигурност това не беше сватбеният ден, който бях планирала, но за наша чест, това беше едно адско парти."