Паркирането често създава спорни ситуации между водачи в София, а нерядко се прибягва и до комуникация с бележки - най-често заплашителни. Подобна е и следващата случка от "Младост" 1, споделена от шофьор.

Мъжът открил бяло листче, на което се мъдрела плашеща закана, а посланието ѝ било еднозначно: "Не паркирай вече тук! Колата ти ще бъде изтеглена на улицата! От бл. 37".  Нейният автор тръгнал да изписва и номера на жилището си, но изглежда се е отказал в последния момент - съкращението за апартамент се чете, но цифричката някак липсва.

"Не паркирай тук": Шофьор намери бележка на колата си

Заплашеният водач не разкрива как е била паркирана машината му в конкретния случай, но отбелязва, че колата му най-често се намира в платен паркинг. Той използва помощта на Facrbook, за да опита да се свърже с добрия си съсед, който му отправил категоричната закана.

"Здравейте, моля, "добрият съсед" от бл. 37, ап.??, "Младост" 1, който тази сутрин ми е оставил тази бележка на автомобила, да се познае и свърже с мен. Да отбележа. Автомобилът ми най-често е паркиран в платен паркинг", пише Драгомир С.

Добрина сгря душите на сливналии, оставиха и бележка СНИМКА