Жена се отказа да си реже ноктите за цели 35 години.

Жената е известна като Нетизън с никнейм @goldeeceelocs10 и показа как изглежда сега, след като толкова време е поддържала ноктите си дълги.

@goldeelocs10 I have 12” nails. Of course I can’t function……???????????? #REALNAILS #longnailgoddess #FYP #realnailqueen #mylife #realnails #nailsart #nails #longnails #longnailsproblems #longnaillover ♬ original sound - Goldeelocs 10

Публикации с резултата се появиха в нейния акаунт в TikTok, който има 1,2 милиона абонати.

На публикуваните кадри 62-годишна жена споделя, че е спряла да скъсява нокътните си плочки, когато е била на на 27 години. За да го докаже, тя показа на камерата прекалено дългите си нокти с различни ярки шарки.

Според жената, в продължение на 34 години, до пенсионирането си, тя е работила за пощенската служба на САЩ, въпреки тази особеност на външния й вид.

В същото време тя отбелязва, че е родена с болест, причинена от дефицит на желязо в организма - койлонихия, при която ноктите се деформират и придобиват форма на лъжица. Поради тази причина те растяха прави, а не усукани, както при хора без това заболяване в подобни случаи.