Езотеричните експерти казват, че новолунието, което ще дойде на 28 юли, ще отвори много шансове. За разлика от деня, когато наблюдавахме пълнолунието през 2022 г. през юли, на тази дата можете просто да планирате делата си и да започнете всякакви проекти. 

Пълнолуние e! Кои зодии са невероятни късметлии

Новолуние през юли 2022 г. - в колко часа ще дойде, какво означава

Новолунието ще изгрее в небето на 28 юли в 20:55 часа българско време и ще бъде оцветено в жълто. Това е една от причините астролозите да нарекат новолунието на юли "жълто". Има обаче още едно обстоятелство - обновеният спътник ще даде няколко "златни" шанса на населението на Земята.

Езотериците смятат, че на 28 юли ще имате много енергия, за да осъществите планове, които отдавна сте отлагали, както и да изградите нови. Освен това много хора ще открият неизследвани досега таланти и възможности, които трябва да бъдат развити. Друго предимство на новолунието през юли е, че ще имате сили да предприемете решителни действия и да започнете живота си от чист лист, сбогувайки се с бремето на миналите години.

Какво да правим на новолуние 2022

Уникалното новолуние през юли 2022 г. може да помогне на хората да променят живота си към по-добро. За да се случи това, на 28 юли можете и трябва:

правете планове за бъдещето;

кажете сбогом на негативните хора и събития;

медитирайте, бъдете креативни;

работа в градината и в градината;

прекарвайте време с любимите си хора;

стартиране на нов бизнес и проекти;

опознай хората.

Освен това не само вътрешната, но и външната трансформация ще бъде успешна - благоприятен резултат е гарантиран след посещение на козметик, фризьор или маникюрист. Освен това можете да се запишете за фитнес - заниманията, започнати по време на новолунието, ще дадат осезаем резултат.

Не забравяйте, че в деня на новолунието енергията на небесното тяло не е особено силна, така че започнете да осъзнавате какво искате на втория и третия ден от изгрева на новолунието.

Какво не трябва да се прави на новолуние 2022

В допълнение към съветите и препоръките, астролозите са съставили списък с неща, които е по-добре да откажете, за да не си навлечете проблеми. Така на новолуние 2022 г. е забранено:

драстично променяне на вида ви - приемливи са само незначителни промени и основни грижи;

отиване в командировки и пътувания;

провеждане на важни бизнес срещи;

кавги и клюки;

правене на скъпи покупки

преместване в нов дом;

преяждане и пиене на алкохол.

Ограничете се от тежки физически натоварвания. Ако искате да тренирате, изберете кардио или фитнес, но не се натоварвайте твърде много. Също така не се препоръчва да организирате празници и да празнувате празници - дори ако падне сериозна дата, по-добре е да я преместите в друг ден.