Дебора Михайлова от Стара Загора, която преди време претърпя брутално насилие от бившия си приятел, като бе нарязана с макетно ножче, се завръща към живота и стъпва смело на поп-фолк сцената

Дебора ще дебютира на музикалната сцена благодарение на фолк звездата Галин. Именно той пръв от известните протегна ръка към Дебора.

Самата тя заяви в първото си интервю след инцидента, което даде пред Станислав Цанов в YouTube канала му "Цанов НАПРЕД И НАГОРЕ", че Галин е любимият й певец.

В свое интервю Галин пък обяви, че Дебора ще изгрее на музикалната сцена с песен, която ще е в дует с Лидия - русокосата красавица е част от лейбъла на изпълнителя. А дали Дебора е подписала договор с музикалната компания - остава загадка.

"Реших да направя направя този жест, за да може да е като един хубав и светъл лъч в нейния живот. Смятам, че това е най-малкото, което мога да направя, предвид това, че се занимвам с музика. Не ми коства абсолютно нищо. Песента е дуетна с Лидия", казва Галин.

Очаква се парчето да се появи на бял свят на 30 декември.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ALPHA MUSIC (@alphamusicbg)

"Коледа е време за чудеса", обявиха от "Alpha Music", споделяйки кадър от първото музикално видео на младото момиче.

Лидия също обяви премиерата на дуетната им песен. В профила си в Instagram тя сподели снимки с Дебора.

"Силата ти е светлина в мрака, прекрасно момиче… Освети ни!", написа Лидия в описанието към фотосите.

Все още не е известно заглавието на сингъла, а съдейки по коментарите в социалните мрежи - очаква се той да предизвика невиждан фурор.

"Не крий белезите си, нека се виждат и хората не забравят колко си силна и през какво може да мине човек! Не се срамувай от тях, ти си силна", "Искам да кажа само едно голямо браво на Галин. Респект, че подаде ръка на този талант. Дебора, с нетърпение очаквам песента", "Мачкай, момиче", "Надявам се това е началото и да станеш част от Aлфа", "Това момиче трябва да остане в лейбъла, всяко зло за добро!", гласят само малка част от мненията на потребителите.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by LIDIA (@lidia_alpha)

Ще припомним, че наскоро Дебора Михайлова публикува и своя есенна фотосесия, на която е усмихната и изглежда, че опитва да преодолее случилото се. Преди месец тя говори и в предаването "На фокус с Лора Крумова", където сподели, че я е страх да излиза, но го прави, защото не иска "животът ѝ да приключи". 

Усмихната, стилна: Дебора с първи снимки в мрежата след трагичния инцидент

Нарязаната с макетно ножче Дебора: Бях в безсъзнание, но чувах машинката, после видях висящи меса

Прокуратурата приключи разследването по случая с Дебора от Стара Загора