Глория и сръбската легенда Кеба се събраха в нов музикален проект.

Изпълнителите успяха да изненадат приятно меломаните с първия си съвместен музикален проект. Видеоклипът към "Обратно в рая" бе промотиран в ефира на телевизия "Планета", както и в YouTube канала на Глория.

Песента, която е двуезична, е по музика на Глория и Калин Димитров, който е автор и на аранжимента. Текстът е съавторство на Глория, Мариета Ангелова и Кеба.

Режисьор и сценарист на видеоклипа е Людмил Иларионов – Люси, а оператор – Христо Спиридонов.

Гласовитите изпълнители определено завладяха сърцата на феновете си - до този извод стигаме, след като прочетохме част от коментарите под видеоклипа на сингъла. Ето част от тях:

"Тази година Глория е много активна, което е повод за адмирации! Единствената певица, която успява толкова много години да се задържи на челните позиции, но никога с цената на вулгарни и нестойностни проекти. Песента приляга и на двамата перфектно и крайният продукт се е получи перфектно! Надявам се песента да бъде оценена подобаващо!";

"От двама ГИГАНТИ какво да излезе, музика от сърцето и душата, клипът - на ниво, след толкова много години да си на върха, да си различен, провокативен - тази дама няма стигане!";

"Глория е перфектна! Богиня! Удивително красиво пее на сръбски и това е поредната красива и смислена песен, поднесена професионално и с хъс! Искрени адмирации към Глория за цялостното й творчество! Глория, ти си номер едно! Благодаря ти от сърце!";

"Шапки долу! Адски приятна изненада, изобщо не очаквах нещо в тази стилистика, не очаквах, че ще е динамично и изключително танцувално парче в сезона на баладите и умерените песни. Адмирации!".

В свое телевизионно интервю Глория намекна, че подготвя дует с изпълнител от Сърбия, но до последно пазеше името му в тайна.