Най-вълнуващото и очаквано музикално събитие в България – церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио, тази година ще се проведе тази вечер. В пловдивската зала Колодрум тече трескава подготовка за голямото събитие. Правят се репетиции и се строи голяма сцена.

Зрителите ще видят за първи път на живо бъдещите хитове за 2022година.

Сред изпълнителите, които ще направят своите премиери са Миро, ALMA, DARA, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Dara Ekimova, Мария Илиева, група Остава, Любо Киров, Поли Генова, Михаела Маринова и други.

Водещи на 20-та церемония по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио ще бъдат Хилда Казасян и Юлиан Вергов.

На сцената ще видим някой от най- обичаните и заслужили артисти на българската музикална сцена. Ще станат ясни и победителите в 10-те категории, които се избират изцяло чрез слушателски вот!

На сцената ще видим Михаил Белчев, който ще получи единствената награда, определяна от екип на БГ Радио, а именно  БГ Вдъхновение на името на „Ана Мария Тонкова“. Тази награда е символ за изключителен принос и пример за всеотдайност към българската.

За първи път на живо, 40 години след излизането на филма „Оркестър без име“, ще се състои емоционалното изпълнение на "Che Sara", с участието на Катерина Евро, Георги Мамалев, Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Братя Аргирови, Орлин Павлов с аранжимент на Светослав Лобошки.