Лейди Гага сподели две селфита без грим в Instagram, като се излежаваше в леглото, облечена в бледорозов суитчър. Гага публикува снимките, за да отпразнува старта на своята линия за красота „Haus Labs“ във Великобритания.

"Винаги съм се вдъхновявала толкова много от красотата и модата от Обединеното кралство и от това колко смела и иновативна е тя", написа изпълнителката под небрежните снимки, пише pagesix.com.

Гага заяви, че е стартирала Haus Labs "като компания, която също е смела и иновативна в своята артистичност и формули, комбинирайки красиви цветове с щадящи кожата съставки, които правят нашия грим полезен за кожата ви".

Това не е единственият случай през последните месеци, в който Гага се появява без грим.

На мартенските "Оскари" тя влезе в заглавията на вестниците, като изпълни песента си за "Top Gun: Maverick", "Hold My Hand", без нито един грим, само няколко часа след като мина по червения килим на наградите в пълен блясък.

Трансформацията ѝ беше толкова поразителна, че феновете поискаха да разберат какъв продукт за премахване на грим е използвала преди изпълнението - особено след като гримьорката ѝ Сара Тано сподели снимка на "последиците".

За тези, които се интересуват, Taнo заяви, че нейна клиентка суперзвезда я е насочила към аргановото масло като средство за премахване на грим.

"Ако имате тежък грим на очите или водоустойчиви продукти, просто аргановото масло е наистина чудесно, за да премахне всичко", казва тя. "Научих толкова много от Гага!"

Въпреки че Лейди Гага е известна с драматичните си модни изяви, може би сега феновете смятат, че тя прилича най-много на себе си без грим.