Фолк фурията сподели първа публикация в Инстаграм след твърденията за побой над нея, видя GlasNews.bg.

Поп фолк изпълнителката Мария изрази благодарност към почитателите си чрез публикация в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм. Това се случва след твърденията, че е станала жертва на побой от страна на съпруга си Мирослав Соколов.

"Благодаря ви! Обичам ви. Искам да ви радвам, да ви срещам и да се забавляваме заедно! Да правя красиви проекти и любими песни вече повече от 20г. за вас!", написа миньончето на фолка.

"Много неща са зад гърба ми, с които съм горда, за други нямам място в сърцето и не си ги и спомням!", допълни загадъчно Мария.

Текстът е придружен от секси фото, на което поп фолк изпълнителката позира с розово бюстие и сако.

Публикацията събра хиляди лайкове, а коментарите - те започнаха да валят един след друг.

"Бъди силна и не падай духом. След всяка буря изгрява слънце", "Прекрасна си и заслужаваш само любов и грижа. Не затваряй очи пред подобно нещо. Достатъчно силна си да продължиш напред. Ние сме с теб!", "Мария, ти си жена! Трябва да бъдеш обгрижвана и обичана! Пожелавам ти го!", пишат последователите й.

Колежката й Преслава също е коментирала поста, тя е поставила три сърчица.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MARIA (@maria_official_bulgaria)

Фолк певицата Мария е бита от мъжа си

Певицата беше поставила символче на брачна халка в описанието си в Инстаграм, което обаче вече липса. Към днешна дата в описанието на профила й стои само това, че е певица. Освен това тя е изтрила всичките си снимки с Миро. В страницата й във Фейсбук обаче снимките с него все още са онлайн.

Твърдения за домашно насилие

Припомняме, че се появиха твърдения, които гласят, че Мария е била пребита във вторник (21 март) от съпруга си Мирослав Соколов.

"Аз съм добре! Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да мине малко време. Ще оставим въпроса в летящо положение", това беше единственият коментар на певицата.

Съдеди твърдят, че са чули викове от дома ѝ, както и закани за убийство, заради което се обадили на 112.

Мария се запознала с Миро на "сляпа среща"

36-годишният Мирослав Соколов е третият съпруг на Мария. Двамата сключиха брак в края на 2021 г. Мария разказа в национален ефир, че са се запознали на сляпа среща. Излезли на вечеря, организирана от техен общ приятел. Инициатор бил Мирослав. Мария приела, понеже такъв й бил периодът.

"Исках да се позиционирам някъде, да има моя си човек до мен", обясни тя в свое интервю. Закъсняла с 40 минути за вечерята, понеже объркала пътя и Миро пратил някого да я посрещне. Когато най-после пристигнала, казала ухилена: "Здрасти, аз съм Мария". "Като го видях, си викам: "Ей сега този с тези големи очи ще ми покаже откъде изгрява слънцето. Личи му от 100 км, че е ходещо овенче", сподели Мария първото си впечатление от срещата с Миро и издаде, че на вечерята си пийнали порядъчно.

На следващия ден Миро я поканил да пътува с него до Велико Търново, където е съдружникът му. Тя се съгласила, без да се колебае. По време на пътуването усетила, че помежду им няма да има само мимолетен флирт. Не поясни как е стигнала до този извод, но пък разказа цветущо как Мирослав я опипал на бензиностанция. Моментът явно бил важен, защото и днес, като минат от там, си спомнят за случката. Тогава Мария запалила цигара на обозначеното за целта място, а Миро се приближил до нея, преди да влезе, за да плати. "Завъртя се покрай мен, хвана ме за задника, ама нали знаеш как – мъжката, и ми вика: "Нещо за пиене да ти взема ли?". И аз стоя и не мога да вдяна – напред, назад, наляво, надясно. Хвана ме срам и не знам как да реагирам. Такива неща не ми се случват. Той си е такъв, затова толкова много го обичам", обясни Мария, като допълни, че Миро е "човек с изключително съдържание". 

Малко след пътуването до Велико Търново, двамата заминали за 3 месеца в Гърция. Тогава Миро се убедил, че Мария е неговата жена. Това заяви самият той във видео, заснето от половинката му по време на почивката им на Малдивите. Фолкдивата го интервюира, а той отговаря също толкова честно, колкото и тя после в студиото. Така стана ясно, че певицата е много ревнива и му го показва по всякакви начини. 

Домашен арест за Соколов

Важно е да отбележим, че софийският районен съд остави Соколов под "домашен арест" по обвинение за закана за убийство и нанесени телесни повреди.

"Единственото, което мога да ви кажа е, че съдът дълго време съвещава, остави без уважение искането на прокуратурата за постоянно задържане под стража и моят клиент е под домашен арест към момента", каза Мариян Кирянов, адвокат на Соколов. 

Булката, но не в бяло. Миньончето Мария – под венчило. За трети път!