В навечерието на Великден „Пайнер“ реализира и първото самостоятелно клубно участие на новия си изпълнител. Моан излезе пред феновете в препълнено нощно заведение в Ботевград като беше посрещнат с аплодиране от посетителите. От фирмата обещават, че съвсем скоро последователите му ще могат да се срещат с него и в други клубове из страната.

Младият поп-фолк изпълнител Моан е записал дует с поп-фолк идола Борис Дали. За новия проект разкри самият артист на Пайнер в “Инстаграм” профила си, където публикува снимка с изпълнителя на “Пиян“ и „Един Милион“, който е част и от трио „БИК“. От публикацията на Моан се разбира, че новото парче ще излезе съвсем скоро, а феновете му вече го заляха с положителни коментари в очакването си на предстоящия проект.
От сигурни източници разбираме, че Моан вече е заснел видеоклипа към песента си с Борис Дали и в момента тече подготовка за последващи колаборации, сред които една със сръбски изпълнител. Припомняме, че младият певец наскоро посети съседката ни Сърбия, където се ексклузивно научихме, че е бил поканен на среща заедно с продуцентите си да обсъдят бъдещи дуетни проекти.

А що се отнася до предстоящата песен, все още е загадка, но фактът, че в нея участва Борис Дали подсказва, че парчето ще превземе дискотеките и нощните клубове.