Собственик на нощен клуб в Брюксел е постъпил некоректно с поп фолк певицата Тина. Това твърди самата тя.

В профилите си в социалните мрежи младата певица разпространи видео, в което тя разказва, че в новогодишната нощ е имала участие в клуб "Агора" в Брюксел. Тина твърди, че шефът на дискотеката не е изплатил хонорара й.

"Собственикът на дискотеката е изключително некоректен. Аз не получих хонорара си, за който се бяхме разбрали", категорична е Тина.

Младата надежда на "Пайнер" подчертава, че е останала без хонорар поради независещи от нея причини.

"Искам да предупредя всички мои колеги, с които той ще се свърже - или да изискват хонорара си по-рано или изобщо да не ходят. Също така искам да ви кажа, че аз няма как да стигна до летището, защото той ме остави", казва Тина.

Тина споделя, че е зарязала семейството и приятелите си, за да посрещне Нова година с почитателите си в Белгия.

"Оставих семейтсвото и приятелите си на празника, за да дойда, да бъда с вас, да направим един готин купон, да се забавляваме, но този човек е изключително некоректен и аз искам да ви предупредя за това нещо", завършва Тина.

В публикацията си тя е тагнала следните профили - Milen Borisov, Visi Kola и е написала: "Измамници".

По-късно певицата премахна видеото от акаунтите си, но GlasNews.bg разполага с него. Вижте го:

Певецът Саранди е препубликувал поста на Тина и е написал: "Внимавайте, колеги! Заведението е Агора в Брюксел!".

Христина Петрова, както е истинското й име, е правнучка на първия капел-майстор на България - Илия Атанасов, чието име носи улица във Варна. С неговата фамилия са свързани няколко поколения изпълнители - на първа цигулка в Немската филхармония, фронтмени на оркестри и заслужили народни артисти. Тя е внучка на режисьора и актьор Гани Стайков, взел участие в емблематични български филми.