65-годишната американска певица, танцьорка и продуцент Мадона изглежда много ярка и млада в нова реклама на бразилската банка Itaú.

Кралицата на попа представи пример за шик. Суперзвездата носеше къса кожена пола с дълъг черен шлейф, кожен корсет и дълги ръкавици. На краката си имаше необичайни ботуши с висок ток. Знаменитостта допълни визията си с луксозна перлена огърлица в бароков стил. В клипа тя грациозно се изкачи по кралското стълбище в Palais Garnier в Париж.

Видеото показва как кожата на Мадона сияе, а разпуснатата й руса коса излъчва красота, противопоставяйки се на времето, съобщава Express.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

"Това видео е създадено, за да благодаря на моите бразилски фенове за тяхната любов и лоялност. Това нямаше да е възможно без неуморната подкрепа на Bank Itau и моя екип", написа Мадона.

Тя също така отговори на критиците й: "Наричат ​​ме кралицата на попа. Знам, че е комплимент, но монархията е нещо от миналото."

Обръщайки се към критиците, певицата добави: "Това не е вярно. Нямам възраст. Аз съм на всички възрасти. Пребройте постиженията ми, а не броя на годините, които съм живяла на тази планета. Винаги преоткривам себе си, за да продължа да бъда себе си."