Спукването на гума по време на пътуване е много неприятна ситуация. Именно в такава ситуация е попаднал и поп фолк певецът Алекс Робов, разбра GlasNews.bg.

Днес актуалният изпълнител от музикалния каталог на Diamond Beat Production е пътувал за участие, но по пътя е спукал гума. За щастие няма пострадали при инцидента. Алекс Робов разказа за случилото се в профила си в социалната мрежа Instagram. Той не уточни къде точно е настъпило неприятното събитие, но сподели, че се е движил с доста висока скорост.

"Важното е, че сме добре. Всичко е наред. Живи сме, здрави сме. Искам само да ви кажа нещо много важно - ценете приятели си и близките си хора. Бъдете до тях, когато имат нужда. Обичайте ги, помагайте си. Искам да разберете, че по-важно нещо от приятелите и семейството в този живот няма", казва Робов.

Младият изпълнител, за когото е известно, че е любител на луксозните коли, добавя още, че благодарение на приятелите си, той е запазил спокойствие.

"Аз в такива ситуации съм малко неадекватен, защото се паникьосвам. Хората, които са близо до мен знаят. Сега ще оправим гумата - дребна работа", завършва той.

Тази вечер Алекс Робов има съвместно участие с Десита в популярен клуб в Лондон. От няколко дни насам младите изпълнители промотират въпросното участие в профилите си в социалните мрежи.

Междувременно поп фолк певецът изненадващо представи нов сингъл, който е в дует с Алисия. Премиерата на парчето, което носи заглавието "Сряда" се състоя преди дни. Видеоклипът бе промотиран в онлайн канала ALISIA OFFICIAL и веднага предизвика вълна от реакции.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alexander Robov???? (@alexx_robov1)

Дуетният сингъл на Алисия и Алекс Робов е по музика и аранжимент на Diamond Beat Production. Текстът е написан от Анастасия Мавродиева. Видеоклипът е реализиран от екипа на Виктор Антонов – Rikk.