Певицата MakSim наскоро излезе от изкуствена кома, в която прекара месец и половина. Днес певицата се обърна за първи път към своите фенове в Instagram.

Певицата Марина Абросимова (MakSim) е преместена от реанимация в редовно отделение на 9 август. Тя разказа за това на своите фенове на страницата си в Instagram, като за първи път влиза в мрежата, след като беше изведена от изкуствена кома.

„Здравейте на всички, отново съм с вас! Първо искам да благодаря за голямата подкрепа на всички онези, които искрено се тревожеха за мен през цялото това време. Наистина е много приятно и означава много за мен. Искам да благодаря на лекарите и целия персонал на болницата номер 52 ”, написа певицата.

Тя отбеляза, че й се струва, че е прекарала максимум два дни в кома, но не и месец и половина. Освен това певицата заяви, че в близко бъдеще ще й бъде забранено да лети и да пее, тъй като лекарите й забранили да натоварва увредените си бели дробове.

Преди това последният запис на певицата в Instagram беше от 15 юни, където тя написа, че е в болницата и не се чувства добре.