47-годишната колумбийска певица Шакира провокира слуховете за нов роман, като сподели пикантни кадри с известен актьор. Тя публикува снимките в Instagram.

Звездата на сцената и 31-годишният британски актьор Люсиен Лависконт позираха прегърнати. А на един от кадрите мъжът целува Шакира, която се появи със светлорозова коса.

„Фино настройване на кадъра с @its_lucien в Punteria“, написа до мистериозните снимки бившата приятелка на испанския футболист Жерар Пике.

Изпълнителката, която се готви да издаде албума си Las mujeres ya no Lloran, обърка феновете си, като не обясни дали наистина има нова връзка. Албумът е в памет на раздялата й с Жерар Пике и сътресенията, които това предизвика в личния и професионалния й живот.

"От Емили в Париж до Шакира! Този човек знае!", "Пике плаче", "Контекст. Това нова двойка ли е?" — коментират поста последователи на колумбийската знаменитост.

Люсиен Лависконт за първи път спечели слава през 2007 г., появявайки се в тийнейджърската драма Grange Hill. По-късно актьорът участва в няколко телевизионни сериала, включително Coronation Street и Waterloo Road съответно на ITV и BBC One. Известен е и с появата си в сериала "Емили в Париж".

През 2022 г. Шакира скандално се раздели с футболиста Жерар Пике, който й изневери със студентката Клара Чиа Марти. Бившата двойка стана родители на двама сина - Саша и Милан. След това на певицата се приписва любовна връзка с Том Круз, Джими Бътлър и Луис Хамилтън.

Шакира и Жерар ПикеЦял екран
Шакира и Жерар Пике Снимка: Getty Images