Тя е талантлива, говори пет езика и пее на осем. Влага всичко от себе си, за да организира голям концерт на 2 септември на Античния театър в Пловдив. Мария Елена Инфантино излиза на сцената с актьора от Холивуд Рон Мос, познат на публиката от телевизионния сериал „Дързост и красота”.

Мария Елена Инфантино е истински космополит и една успяла млада жена с български корени - дъщеря е на оперната ни певица, пяла с Пласидо Доминго - сопраното Райна Николова. Бащата на Елена е легендарният лиричен тенор, пял с великата Мария Калас - Луиджи Инфантино. Днес Мария Елена развива блестяща кариера в няколко жанра - театър, опера, джаз, блус и дори кабаретна музика.

Изнасяла е концерти в Малта, Норвегия, Великобритания, Италия. Пяла е на бенефиса на "Бийтълс" в "Роял Албърт Хол" в Лондон, на една сцена с легендата Шърли Беси. Завършила е актьорски майсторски клас в "Бевърли Хилс Плейхаус", играе в пиесата "Едит Пиаф" пред публиката на Лос Анжелис.

Младата дама споделя, че е трудно да организираш голямо събитие особено в дни с рестрикции като днешните, но се чувства спокойна, защото има подкрепата на съмишленици и приятели. Един от тях е собственикът на козметична компания Christian of Roma Елена Кристиано.

 Какво споделя Мария Елена Инфантино – вижте във видеото на GlasNews.bg:

С холивудски блясък и романтика под звездите на нощен Пловдив Рон Мос, Мария Елена Инфантино и Орлин Горанов ще изнесат 90-минутен концерт, в който ще чуем класики като “Baby come back” на Player, Angel на Robbie Williams, “Quando Quando”, песни на Едит Пиаф, Далида и някои от най-популярните и харесвани от публиката песни на Орлин Горанов"Parla più piano” и „Към една жена“. Няма да липсват и изненади в тази звездна вечер. Музикалните фенове на тримата изпълнители ще чуят и вълнуващи съвместни изпълнения, които организаторите ще запазят в тайна. 

Билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg, а за най-големите фенове на Рон Мос са предвидени и ВИП билети, които дават достъп до специално парти след концерта, където ще могат да се срещнат лично с голямата звезда.