Меломаните засипаха Цветелина Янева със суперлативи, причината е новото й музикално изкушение. 

Днес поп фолк изпълнителката направи премиера на новата си песен, която е озаглавена "Драскай клечката". Видеоклипът към сингъла се появи в единствения официален YouTube канал на певицата и веднага предизвика вълна от реакции.

Талантливата блондинка дава заявка за летен хит, а меломаните са категорични:

"Още от първото слушане зарибява! Струваше си цялото чакане, принцесо Цвети! Успех на този мега хит! Обичам те! Невероятна си, както винаги. Не спирай да блестиш! Ще гърми яко лятото тази песен!";

"Уникален проект. Просто Цветелина. Старание, любов и харизма. Прекрасно лятно предложение. Поздрави!";

"Цветелина Янева е сред най-изявените. Пускаш си песните по ред и няма слабо. До голяма степен жанрът се пренасити с имена и еднодневки, които изглеждат и звучат еднакво. Има някои, които оставят следа и Цвети Янева е една от тях. С кеф бих отишъл на нейна изява";

"Върхът си. Нека лятото започне сега", това гласят само малка част от коментарите под видеоклипа.

Кадър от "Драскай клечката"

Песента е по музика и аранжимент на небезизвестния румънски музикален продуцент и певец Кости Йонита. С вокали се включват Патрисия Николова и Георги Симеонов - по-известен с творческия си псевдоним JJ, а цигулката е на бащата на Цветелина Янева и ръководител на орк. "Орфей" - Георги Янев. Текстът е написан от Анастасия Мавродиева и Росен Димитров.

Режисьор на видеото, за което музикалните фенове се шегуват, че не се препоръчва за диабетици, тъй като в него са включени сладки изкушения, е Николай Нанков, а оператор – Радослав Гочев.

"Драскай клечката" е първата песен на Цветелина Янева за 2023 година. В края на миналата година певицата представи "Черните очи", която към този момент е регистрирала над 4 милиона гледания в платформата за видеосподеляне - YouTube.

Почитателите на Янева се надяват тя да ги изненада с поне още едно парче през тази година. Това обаче надали ще се случи, тъй като напоследък изпълнителката не е чак толкова продуктивна.