Снощи в Лас Вегас се проведоха 65-ите годишни награди Грами. Тази вечер по червения килим минаха Дженифър Лопес, Бионсе, Адел, Тейлър Суифт, Лицо, Меган Фокс, Хари Стайлс и други звезди.

Рекордьорка в крайна сметка стана Бионсе, която, макар и закъсняла за церемонията, получи два грамофона, с което наградите й достигнаха рекордните 32.

Лицо, която спечели "Запис на годината" с "About Damn Time", е сменяла тоалета няколко пъти, но на червения килим се появи в оранжев ансамбъл на Dolce & Gabbana с корсет и наметало на цветя.

Versace Doja Cat Най-лошите тоалети Грами Shania Twain Lizzo Lourdes Leon Най-лошите тоалети Ужасни тоалетицял екран
Lizzo нейната рокля палатка Снимка: Getty Images

Впечатленията от това облекло в мрежата вече се разминават, някои го наричат ​​забавно и стилно, докато други смятат, че това е едно от най-лошите тоалети на Грами. Но трябва да се отбележи, че певицата подходи внимателно към създаването на изображението, дори направи маникюр в същия флорално-оранжев стил.

Лурдес Леон, дъщерята на поп дивата Мадона, която наскоро имаше проблеми със закъснение за шоуто на Марк Джейкъбс, реши да не закъснява този път и дойде навреме. Лурдес избра червена рокля на Area, съчетана с искрящ мрежест клъч от Judith Leiber и сандали Jaipur Sandal Gianvito Rossi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by LOLAHOL (@lourdesleon)

Лурдес Леон и нейното неприятно деколте
 

Но роклята на Лурдес явно беше малка в областта на гърдите, което правеше деколтето й да изглежда странно и сплескано.

Номинираната за "Еми" актриса и сценарист Алиша Гадис излезе на червения килим в рокля на цветя от Рейчъл Бърк.

Versace Doja Cat Най-лошите тоалети Грами Shania Twain Lizzo Lourdes Leon Най-лошите тоалети Ужасни тоалетицял екран
Цветната леха Алиша Гадис Снимка: Getty Images

Изображението се оказа грандиозно и оригинално, но много напомняше на роклята на Флорънс Пю от филма на ужасите "Слънцестоене".

Тези, които са гледали филма, веднага си спомниха как свърши, така че роклята на Алиша не предизвика положителни емоции.

57-годишната кънтри рок певица Шаная Туейн отдавна не се е появявала публично, но тази година определено я запомниха. За червения килим тя избра екстравагантен костюм и огромна шапка от Харис Рийд, така че сега образът й вдъхновява потребителите за мемове.

Versace Doja Cat Най-лошите тоалети Грами Shania Twain Lizzo Lourdes Leon Най-лошите тоалети Ужасни тоалетицял екран
Шаная Туейн и нейното странно облекло Снимка: Getty Images

Сам Смит и Ким Петрас спечелиха наградата за най-добро изпълнение на дует или група, а представянето им в шоуто вече беше наречено "демонично".

Грандиозна поява на Сам Смит и неговия антураж
 

Но за сметка на това Сам и Ким минаха много ефектно по червения килим. Ким беше в червено като булка, а Сам Смит заложи на алена рокля на Valentino и цилиндър с воал.

Сега британската артистка я сравняват с Кейт Мидълтън, която също обожава воалите.

Doja Cat, която напоследък изненада феновете с ефектни и понякога шокиращи образи, този път се отличи и на Грами с латексова рокля на Versace и бижута Panconesi.

Versace Doja Cat Най-лошите тоалети Грами Shania Twain Lizzo Lourdes Leon Най-лошите тоалети Ужасни тоалетицял екран
Doja Cat в рокля от торба за боклук Снимка: Getty Images

Въпреки че персонализираният тоалет изглеждаше впечатляващо на снимката, той предизвика упорити асоциации с торба за боклук в движение.

За партито след церемонията на Dodge Кат смени тоалета и перуката си, появявайки се в кожена KNWLS. Бижута - Panconesi. Но този неин образ също не впечатли феновете, отбелязвайки, че тя има по-добри тоалети.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Doja Cat (@dojacat)

Doja Cat в кожа
 

Освен това церемонията не мина без противоречия. По време на церемонията водещият Тревър Ноа се пошегува с Хари Стайлс, който спечели в няколко категории, включително взе наградата за най-добър албум на годината.

"Хари Стайлс е тук тази вечер, това е сигурно. Какво можете да кажете за този мъж, което още не е казано? Жените хвърлят бикините си по него, а след това той ги облича и изглежда по-добре от тях! Най-сексапилният мъж на света!“, пошегува се Ноа и сега го критикуват в социалните мрежи.

Превод: GlasNews