Саботажът влияе на гледанията на новата й песен.

Eдин от претендентите за приза "Хит на есента" е новата песен на Джена, която е озаглавена "Не съм жена ти". Със сингъла певицата прави категорична заявка за хит, а меломаните още от първо гледане на видеоклипа са категорични:

"Ето това чакахме… Много избухващо парче - браво! Джена отново показа класа и стил… Уникална е тази жена. Това е поп-фолка за мен… Страхотна е песента ти, също като теб е много добра. Ти си една от малкото певици, които не разочароват с песните си… We love you from Iran DJENA… Moja pevačica… Love from Romania! Джена is the best!", това гласят част от коментарите.

"Не съм жена ти" е по музика и аранжимент на Деян Асенов и текст на Джена, Теодора Здравковска и Мирослав Калоянов. Peжисьор на видеоклипа е Добромир Николов.

Премиерата на видеото обаче не тръгна по мед и масло. Проблем с YouTube саботира гледанията на видеоклипа. Оказа се, че проблемът е свързан с намирането на сингъла в търсачката на платформата за видеосподеляне. Самата певица е получила много съобщения от фенове, които се оплаквали, че не успяват да открият песента й в YouTube. Към този момент видеото може да бъде открито единствено с изписване в търсачката на латиница "Ne sam zhena ti".

"Има технически проблем с YouTube, който влияе и на гледаемостта на видеоклипа ми, за който е докладвано и се работи по неговото отстраняване. Когато проблемът бъде разрешен и видеото може да бъде намирано в търсачката на YouTube по всякакъв начин, ще бъдете уведомени", това написа певицата в своята официална страница във Фейсбук.

Снимка: Георги Малев / Фотограф