Истинска изненада в "Като две капки вода"! За първи път на финала отиват не четирима, а петима участници.

Освен абсолютния водач в класирането Владимир Зомбори, финалисти са Наско от Б.Т.Р., Християна, Иво Аръков и Елена Атанасова. Последните двама се оказаха с еднакъв брой точки в края на днешния лайв.

Но изненадите не свършват дотук. Оказа се, че всъщност финалистите ще са цели осем! Като първите петима ще имат старт с по две точки. Водачите във временното класиране Влади Зомбори, Наско от Б.Т.Р., Християна, Иво Аръков и Елена Атанасова получават по 2 точки за финала, а останалите - Панайот Панайотов, Мария и Джулиана Гани, ще се качат на Арената с 0.

Полуфиналът беше спечелен от Панайот Панайотов като Мик Джагър със суперхита „Satisfaction“, създаден от Мик Джагър и Кийт Ричардс през далечната 1965 г. Това е първата песен на "Стоунс", която стига до първата позиция в американските класации. Началната китарна мелодия на „(I Can’t Get No) Satisfaction“ е дело на китариста Кийд Ричардс. Тя се появява в съня му. В просъница той включва касетофона „Филипс“, който е до него. След като я изсвирва с акустична китара и промърморва „(I Can’t Get No) Satisfaction“, той заспива отново. Когато се събужда на сутринта и прослушва записа, чува две минути свирене, а през следващите 40 минути - собственото си хъркане. Песента е включена във филмите „Апокалипсис сега“ от 1979 г. и „Сурова сделка“ от 1986 г. Парчето отваря пътя към големите успехи за групата и тя го изпълнява в почти всички свои турнета. Съдбата на  Satisfaction в родната им Великобритания е малко по-различна - първоначално я пускат само по пиратските радиостанции заради двусмислено-провокативния текст, но постепенно песента заема мястото си на върха. 

„Мик Джагър е явление. Изпълвам се с енергия и оптимизъм и за мен ще е гордост ако успея да ги покажа. Въпрос на чест е да влезеш в неговата кожа. Тази песен Satisfaction никога няма да умре и тя е част от вечните песни“, каза Панайот Панайотов.

„Какво направихте на тази сцена, Не просто имитирахте този луд човек, но направихте брилянтна имитация“, възхити се от изпълнението Хилда Казасян. „Страхотно представяне, допълва Любо Киров. „Невероятно емоционално изпълнение“ е мнението на Веселин Маринов.