Фитнес инструкторът Сами Хосни победи в епичния двубой във "Фермата".

От шоуто отпадна културистът Тихомир, който се прибира вкъщи при гаджето си – влогъра Стамбини.

Сами и Тихомир дадоха равен брой правилни отговори и си разделиха 1 точка в първата игра – Алманаха. Сами беше по-бърз в сеченето на дърва и поведе след втората битка.

Хосни взе и третата битка и си заслужи трите точки, а след това победи и в "Трасето на "Фермата".

Тихомир и този път показа, че е доста тромав, а изборът му за претендент предизвика въпроси дали не иска да се прибере вкъщи.

Финалният резултат бе 9,5 точки за Сами срещу 0,5 за културиста.

Освен с Тишо отборът на сиромасите се раздели и с Красимир, който реши да остане в отбора на чорбаджиите, за да бъде до любимата си Паулина.

Преди всичко това обаче тв водещият и продуцент на "Фермата" Андрей Арнаудов победи колегата си Иван Христов в извънредния дуел помежду им.

Двамата пролазиха през кален тунел, преминаха по люлееща се плоскост, катериха четириметрова въжена мрежа и рязаха дървени греди с трион.

Докато проливаха кръв и пот сред прахта, водещ на двубоя бе техният дългогодишен колега и автор на онлайн рубриката "Зад Фермата" Мирон Крумов.

Андрей нокаутира Иван с преднина от 19 секунди във времето, въпреки високия си диоптър, повечко килограми и фактът, че е дюстабан, както изтъкна майка му във видеообръщението си преди началото на битките.

Арнаудов за малко и да се сбогува с някой от пръстите си, защото при рязането на гредата конструкцията, която я държеше, се клатеше неудържимо.

Жертва обаче бе дадена, докато Андрей се спускаше по четириметровата въжена мрежа - кракът му хлътна в една от дупките и зловещо се изкриви. Той довърши играта на куц крак и с болки. Но е… победител!