Британската певица Адел се премести в луксозно имение в Лос Анджелис за 58 милиона долара, пише Hola. Преди това в това имение е живял известният актьор Силвестър Сталоун, който дори е оставил своите портрети по стените на къщата.

Имаше слухове, че Адел и годеникът й Рич Пол са купили заедно имот в Бевърли Хилс още в началото на 2022 г., но певицата потвърди всички спекулации, като публикува снимки на фона на имението и с ключовете от новото семейно гнездо.

Както знаете, имението е с площ от около две хиляди квадратни метра. Луксозното жилище Силвестър Сталоун планираше да продаде за 100 милиона долара, но направи отстъпка за британската певица и нейния приятел.

Адел показа новото си имение 

„Времето лети“, написа Адел под снимките.

Имотът разполага с осем спални, 12 бани, професионално кино, плувен басейн, голф игрище, двуетажна къща за гости и СПА център. Разбира се, има и гараж за няколко луксозни коли.

Както знаете, знаменитостта има още три имения в Лос Анджелис и къща в Лондон.

Припомняме, че Адел се готви за сватбата с гаджето си, спортния агент Рич Пол. Двойката обаче имаше известни недоразумения предния ден. Рич и Адел се скараха точно на рождения й ден.