Руската певица Алла Пугачова реши да продаде известния си замък в село Гряз. Цената - 1 милиард рубли - е повече от 16 милиона долара. Не е ясно дали замъкът се доставя заедно със старинно обзавеждане, или певицата ще занесе нещо в Израел. За това пише Star Hit.

Именно в това луксозно имение Алла Пугачева живееше със съпруга си Максим Галкин и най-малките си деца от 2006 г.

максим галкин, замък пугачева, алла пугачева, замък в село калцял екран
Максим Галкин в замъка в село Гряз Снимка: maxgalkinru

Замъкът в село Гряз, на 40 км от Москва, има шест етажа, плувен басейн, къщи за прислугата, парк и дори малка обсерватория. Тогава според слуховете строежът е струвал на семейството 10 милиона евро.

Замъкът е обзаведен със старинни мебели и украсен със стари гоблени и картини. 
 
Певицата притежава и два луксозни апартамента в центъра на Москва. Единия, на улица Тверская, примата притежаваше наполовина с дъщеря си Кристина Орбакайте, сега Кристина стана единствен собственик.

Сега внукът на Пугачева, Никита Пресняков, се грижи за замъка.

Самата Алла Пугачова с децата си, Лиза и Хари напуснаха Русия. Тя взела документите на децата от училището и отлетяла за Израел с частен самолет на 29 септември от летище Внуково.

От началото на войната в Украйна Алла Пугачова, с Максим Галкин и децата си, заминават за Израел. Тя не говореше за бъдещите си планове, така че завръщането й в Русия беше изненада.

Тя написа няколко резонансни публикации в социалните мрежи, критикуващи руските пропагандисти, а по-късно поиска да бъде обявена за „чуждестранен агент“, както по-рано направиха с Максим Галкин. Пугачова подчерта, че се противопоставя на "смъртта на момчета за илюзорни цели, които правят Русия изгнаник".

Тя все още не е коментирала напускането си. Оказа се обаче, че 73-годишната примадона има израелски паспорт и не е резервирала двупосочен билет. Трябва да се мисли, че тя никога няма да се върне в Русия.

Превод: GlasNews

Алла Пугачова се оказа собственик на израелски паспорт СНИМКА